Ett innehåll som kittlar fantasin!

Ända sedan vår bok “Kuckeliku, säger du” kom ut i våras har vi hoppats och väntat på att Bibliotekstjänst skulle bestämma sig för att recensera den. Nu har det äntligen hänt, och vi är väldigt glada och stolta över det fina omdöme boken fått. Bland annat kan man i recensionen läsa:

“Berättelsen är fantasifull och alldeles lagom spännande. Texten innehåller många dialoger där djuren och Matilda samtalar med varandra på ett lättsamt och vardagligt sätt. Uppslagen är täckta av fina illustrationer målade i milda brun-grön-gråa färgtoner med inslag av gult och rött, med texten placerad på ljus bakgrund. (…) Magnus och Anna Franzén har tidigare gett ut ett par böcker om Matilda och denna är lik de tidigare med tanke på litet format, sånginslag och ett innehåll som kittlar fantasin.”
(Inger Lindberg, BTJ Häftepos 13124473, om Kuckeliku, säger du)

Utdrag ur recensionen finns även att läsa under Våra Böcker på hemsidan.

Vår första bok, Månen har ramlat ner,  fick också en fin recension från Bibliotekstjänst när den kom ut. Utdrag ur den recensionen går också att läsa under Våra Böcker.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply