Ny hemsida!

Vår nya hemsida

Nu har det varit tyst på Bedevids blogg ett tag, men det beror inte på att det inte händer något i Vilda Milda Matildas värld. Den senaste tiden har vi arbetat med en ny hemsida, som vi hoppas kommer att väcka er nyfikenhet och ert intresse. Kanske upptäcker ni något nytt som ni inte visste om oss och våra produkter, eller hittar en julklapp eller födelsedagspresent till någon bland våra Vilda Milda Matilda-prylar?

På vår nya hemsida har vi samlat information om både böcker, musik och filmer från Vilda Milda Matildas värld, så att våra läsare lättare ska hitta det de söker. Har ni läst böckerna kommer ni att känna igen er när ni kommer till hemsidan också. Besök oss på www.bedevid.se.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply